3 oktober 2012

Veckans onsdags uppdatering och Grattis star stable!

Hej!

Här är veckans uppdatering:

Star Stable fyller 1 år!2012-10-03
Hejsan allihopa! 
Denna vecka fyller Star Stable 1 år! Det betyder att Star Stable har varit öppet i ett helt år. Att det är så många som gillar Star Stable vill vi självklart fira med en riktigt festlig stämning över hela Jorvik! 

Födelsedagspresent: 
- Rid till en av födelsedags-butikerna som finns i alla byar på Jorvik och hämta den snygga Star Stable-tröjan du ser på bilden nedanför för endast 1 Jorvik Shilling! 

 

Ny exklusiv utrustning till kanonpriser: 
- För att fira Star Stables 1-årsdag så finns det nu ett exklusivt Star Stable-set till din häst! Du kan hitta det unika setet i speciella födelsedags-butiker i alla byar på Jorvik. Passa på att köpa setet då det endast kommer finnas tillgängligt till nästa onsdag! 

 

Fyrverkerier: 
- Fira ordentligt genom att skjuta iväg fyrverkerier! Det är tillåtet att använda fyrverkeripjäser på anvisade platser utanför Silvergladebyn, Fort Pinta och Moorland. Ju fler som kan medverka samtidigt och skjuta av fyrverkerier desto häftigare kommer fyrverkeriet bli! 

Event: 
- I eftermiddag kommer vi skjuta av fyrverkerier för att fira Star Stables 1-årsdag! Alla Game Masters kommer vara inloggade och ta bilder! Hämta den snygga Star Stable-tröjan och ta på er den så ses vi i Fort Pinta klockan 15.00 för att börja festen! 

Tack för att ni spelar och gör Star Stable till ett ännu roligare spel! 

Vänliga hälsningar, 
Star Stable-gänget Vad roligt att Star stable fyller år och att de ska ordna fyverkeri :)
Vad tycker ni? :) Komentera! :)

Ses nästa vecka! :)
// CissiInga kommentarer:

Skicka en kommentar